Meer weten of een afspraak maken? Bel me op (0499)84 82 31

Tips

Voordat u naar de trimsalon komt:

 

Laat uw hond goed uit voor u naar de trimsalon komt. Het is voor uw hond niet prettig als hij met een volle blaas op tafel staat en dus lang zijn behoefte moet ophouden.

• Geef uw hond niet vlak voor hij naar de trimsalon komt te eten.

• Probeer uw hond zo droog mogelijk naar de trimsalon te brengen.

• Breng de hond altijd aan de lijn. Sommige honden zullen proberen er onderuit te komen, desnoods door weg te lopen.

• Vertel het altijd als er iets met de hond (geweest) is. Ik kan dan rekening houden met eventuele gevoelige plekjes of andere ongemakken.

• Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn na de trimbeurt, laat het me weten! Zelfs als  u na een paar dagen nog iets opvalt mag u altijd even bellen. Misschien kan ik er nog iets aan veranderen.

• Uw hond kan moe zijn na een trimbeurt. Houd daar rekening mee.

  

 

Voor de komende periode - het voorjaar:

 

Het vlooienseizoen begint weer. Kan erg vervelend zijn, niet alleen voor je huisdier maar ook voor de omgeving. Je kan je huisdier op verschillende manieren beschermen, door middel van een pipet, met een tablet of een vlooienband.

De pipetjes en tabletjes beschermen voor 1 maand, de vlooienband geeft bescherming tot wel 8 maanden. Om de vlooien uit de omgeving te krijgen zijn er enkele tips: zeer regelmatig stofzuigen, de slaapplaatsen van je huisdieren indien mogelijk op 60° wassen en eventueel een omgevingsspray gebruiken die de eitjes en larven ook doodt. Voor advies mag u altijd contact met me opnemen.

Kijk voor meer info en acties op mijn Facebook-pagina

Bel voor een afspraak (0499)84 82 31

of mail naar info@trimsalon-iris.nl

 

KvK-nummer: 63262819

Algemene voorwaarden

 

 

 

Omdat alleen het beste goed genoeg is voor uw hond