“Trimster en dierenartsassistente, een mooie combinatie.”

Iris van Heusden

Mijn naam is Iris, ik woon in Oirschot en ben gediplomeerd hondentrimster. Mijn liefde voor dieren loopt als een rode draad door mijn leven. Van kinds af aan wist ik al dat ik iets met dieren wilde gaan doen. De keuze om naar de agrarische school te gaan was dan ook niet zo moeilijk. Werken op een kinderboerderij, de verzorging en training van dressuurpaarden en 20 jaar dierenartsassistente hebben mij de ervaring gegeven om op een goede en verantwoorde manier met uw huisdier om te gaan.

“Daarbij bent u als baasje net zo belangrijk als uw huisdier!”

Zorg en aandacht

Ik heb een heerlijke praktijk aan huis waar ik zorg en aandacht aan mijn klanten kan besteden. Voor mij is kwaliteit veel belangrijker dan kwantiteit dus het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Ben verstandig en plan uw hond op tijd in om teleurstellingen te voorkomen.

Meer dan honden trimmen alleen

De gecombineerde ervaring van hondentrimmen en mijn ervaring als dierenartsassistente betekent dat u bij mij niet alleen voor de vachtverzorging en alle bijkomende handelingen terecht kunt. Omdat ik toch met uw hond bezig ben doe ik automatisch een algemene gezondheidscan van uw hond en laat ik het u uiteraard weten als mij wat opvalt op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag.